Stoort de reclame u? Als u zich registreert en inlogt op onze website verdwijnt alle reclame!
Lancering nieuwswebsite voor SEO specialisten in België en Nederland
Artikelen - ICT nieuws
Geschreven door Webmaster   
woensdag, 15 februari 2017 15:41

Ik heb al in geen tijden meer iets geschreven op deze site, dat komt omdat ik het nogal druk heb met andere zaken tegenwoordig. Als SEO specialist bij Nethit help ik dagelijks allerlei klanten met hun website en daar kruipt nou eenmaal veel tijd in.

Verder heb ik ook nog een hoop Belgische websites die ik uitbaat onder de naam RTX Media. En sinds kort ben ik ook gestart met een nieuwswebsite voor SEO specialisten op SEOnieuws.com

Screenshot van SEOnieuws.com:

SEOnieuws.com scherm

SEOnieuws.com is een website voor en door SEO specialisten. In het begin ga ik vooral zelf schrijven, maar het idee is wel dat andere SEO'ers straks ook leuke artikels op de site mogen plaatsen. Een aantal mensen toonde reeds interesse en daar zal ik dan ook dankbaar gebruik van maken.

Het doel van SEOnieuws.com

Het doel van SEOnieuws.com is een vertrouwde nieuwsbron te worden onder SEO specialisten in België en Nederland. Een plek waar zij terecht kunnen om het laatste nieuws uit hun sector op te volgen in hun eigen taal.

Momenteel is er nog geen goede Nederlandstalige site met het laatste nieuws uit de SEO sector. Er zijn wel wat leuke tech-sites die zo nu en dan over SEO schrijven, maar als je echt op de hoogte wilt blijven ben je toch afhankelijk van een hoop Engelstalige (vaak Amerikaanse) bronnen.

Natuurlijk kunnen de meeste SEO specialisten prima Engels, maar de informatie die op die sites staat is soms niet helemaal van toepassing op onze lokale markt.

Er zijn namelijk nogal wat verschillen tussen Amerika en Europa, en ook de Google zoekinterface zelf is niet overal exact hetzelfde. Daarom vond ik dat het tijd werd voor een Nederlandstalige nieuwswebsite over SEO voor Belgische en Nederlandse SEO specialisten.

Laatst aangepast op woensdag, 13 maart 2019 21:46
 
Ghanja Freeware - Gratis Spelletjes Downloaden - Gratis Software Downloaden
   
Copyright © 2005 - 2023 - Sitemap

Deze website maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden en advertentieplaatsing. Blijft u de website gebruiken dan gaat u akkoord met het plaatsen van cookies