Stoort de reclame u? Als u zich registreert en inlogt op onze website verdwijnt alle reclame!

DVD Rip & Burn Programma's Gratis Downloaden

Rangschikken op : Naam | Datum | Hits | [ Oplopend ]
Downloadteller: 3927
Aanmaakdatum: 01/09/2009
SmartRipper is een gratis, simpel en makkelijk te gebruiken dvd riptool met features die geschikt zijn voor zowel beginners als ervaren gebruikers. Het heeft het vermogen backups te maken van je favoriete dvd-films in vrijwel alle populaire videoformaten zoals VCD, SVCD, DivX, MPEG, AVI en meer. SmartRipper zal goed te pas komen als je een grote collectie dvd's hebt en je wilt er backups van maken zonder problemen tegen te komen met encryptie. SmartRipper heeft een boel geweldige features. Zo zal het je bijv. een hoop tijd besparen aangezien het je je dvd-films laat bekijken of een preview daarvan terwijl je ze ript. Het checkt ook het vermogen van je CPU zodat het overeenkomt met de beste ripsnelheid. Je kunt er een complete dvd mee rippen of alleen delen of hoofdstukken ervan.
English | Licentie: Freeware | Platform: Windows
 
Downloadteller: 3323
Aanmaakdatum: 08/08/2009
Makkelijk een DVD naar XviD omzetten? Het kan nu met deze nieuwe versie van Auto Gordian Knot. Dit eenvoudige programma zorgt ervoor dat je makkelijk met een paar klikken een DVD naar een XviD-bestand kan omzetten. Het programma Auto Gordian Knot (AutoGK) bevat alles wat je nodig hebt om DVD's legaal naar Xvid- of DivX-formaat te converteren. Je hoeft geen bijkomende programma's op te snorren, AutoGK heeft alles aan boord. Alleen de DivX-codec moet je nog installeren, en die vind je op www.divx.com.
English | Licentie: Freeware | Platform: Windows
 
Downloadteller: 3209
Aanmaakdatum: 01/09/2009
Kopieer DVD's op een gemakkelijke manier. stop de dvd in de dvdspeler kies je opties en talen, de dvd wordt dan verwerkt. wanneer het programma klaar is stop je er een lege dvd in en je klikt op burn. DVD Shrink is één van de betere applicaties om DVD's te kopiëren. Deze nieuwe versie komt met enkele handige opties, verwijdert een lastige bug met lange schijfnamen en brengt ondersteuning voor dual-layer schrijvers. Met DVD Shrink kun je een DVD-film veilig kopiëren naar een beschrijfbare DVD. DVD Shrink ondersteunt alle schrijfsoftware, maar er is specifieke integratie met Nero. Het programma aanvaardt als bron zowel DVD-schijven als bestanden op de harde schijf. Je geeft ook meteen aan hoeveel ruimte de afgewerkte video mag innemen. Na selectie van de bron krijg je een scherm voorgeschoteld waarin je aangeeft of je de film ongewijzigd kopieert, hercodeert naar een compacter MPEG2-formaat of nieuwe instellingen meegeeft (bijvoorbeeld een andere regio). Het programma laat...
English | Licentie: Freeware | Platform: Windows
 
Tip
Downloadteller: 2637
Aanmaakdatum: 14/10/2012
Er zijn erg veel programma's om cd's en dvd's te branden maar veel van hen laten wat gebruiksvriendelijkheid betreft nog veel te wensen over. Een van de meer gebruiksvriendelijke programma's is Ashampoo Burning Studio Free. Dit programma is een erg goede gratis vervanger voor Nero. Dankzij een overzichtelijke gebruikersinterface kunt u exact kiezen wat u wilt doen: een dataschijf maken, een back-up maken, bestanden herstellen, een muziekcd maken, een muziek of video rippen, films branden, een schijf kopiëren, een image aanmaken of een herschrijfbare schijf wissen. Nadat u uw keuze gemaakt heeft komt er in veel gevallen nog een submenu tevoorschijn waarin u kunt kiezen wat u exact wilt doen. Het enigste nadeel aan dit programma is de hoeveelheid reclame die erin verwerkt is. U moet bijvoorbeeld handmatig aangeven dat u geen MyAshampoo-werkblak wilt installeren.
English, Nederlands | Licentie: Freeware | Platform: Windows XP or higher
 
Downloadteller: 2617
Aanmaakdatum: 23/04/2009
Brand Cd en Dvd, ondersteunt vele bestand formaten, snel en simpel. het programma is ook verkrijgbaar in het Nederlands. Burn4Free brandt audiocodec's in veel verschillende bestandsindelingen (WAV, FLAC, WavPack, WMA, MP3, MP2, MP1 OGG Vorbis, M3U). Met het programma kun je ook data-cd's en dvd's branden en met een paar muisklikken backups maken van je cd's en dvd's.
English, Nederlands | Licentie: Freeware | Platform: Windows
 


Ghanja Freeware - Gratis Spelletjes Downloaden - Gratis Software Downloaden
   
Copyright © 2005 - 2024 - Sitemap

Deze website maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden en advertentieplaatsing. Blijft u de website gebruiken dan gaat u akkoord met het plaatsen van cookies