Stoort de reclame u? Als u zich registreert en inlogt op onze website verdwijnt alle reclame!

Browsers Gratis Downloaden

Rangschikken op : Naam | Datum | Hits | [ Oplopend ]
Downloadteller: 2387
Aanmaakdatum: 28/01/2012
Opera is een erg snelle, veelzijdige en veilige internet browser. Deze browser is een uitstekende alternatief voor Internet Explorer. De browser beschikt over een popup blocker, ingebouwde zoekbalk en biedt de mogelijkheid om te browsen met tabbladen. Opera heeft anti-phishing en anti-malware technologie aan boord, zodat u gewaarschuwd wordt als u verdachte sites bezoekt. Van alle browsers is opera een van de meest uitgebreidde. Zo kunt u bijvoorbeeld met opera ook meteen torrents downloaden zonder daarvoor een extra programma te moeten installeren. Verder kunt u behalve surfen op het internet ook mailen en chatten met Opera. Verder is er ook hard aan uw privacy gewerkt, u kunt met een klik al uw privégegevens verwijderen.
English | Licentie: Freeware | Platform: Windows, Linux, Mac
 
Downloadteller: 2061
Aanmaakdatum: 04/09/2010
Firefox is een gratis, open-source en cross-platform web browser. Deze browser is klein, snel en gemakkelijk te gebruiken. Na internet explorer is firefox de meest gebruikte browser ter wereld. Op de voet gevolgd door google chrome die aan een sterk inhaalmanoeuvre bezig is. Firefox heeft enorme voordelen ten opzichte van andere browsers. Een van de grote pluspunten van firefox is de no-nonsens aanpak die de makers ervan hanteren. Waar google chrome en safari erg hun best doen om stijlvol modern en innovatief te zijn, is firefox vooral gemaakt om gewoon mooi, simpel en gebruikvriendelijk te zijn. Zonder daarvoor allerlei nieuwe dingen te bedenken. Als je dus gewoon een browser wilt met een traditionele gebruikersinterface die je niet eerst moet leren kennen. Dan moet u zeker voor firefox kiezen. Bovendien is firefox erg makkelijk uitbreidbaar met allerlei handige addons. Voor webontwikkelaars is deze browser al helemaal onmisbaar omdat er een hoop nuttige addons beschikbaar zijn voor...
English, Nederlands | Licentie: Open Source | Platform: Windows, Mac, Linux
 
Tip!
Downloadteller: 1965
Aanmaakdatum: 27/01/2012
Google Chrome is een browser die erg snel is en over een gebruikvriendelijke interface beschikt. Wat meteen opvalt aan Google Chrome, is het strakke, minimalistische design. Vensters aan de bovenkant van het scherm zijn er niet. Google chrome combineerd deze eigenschappen met innovatieve technologie waarmee browsen op het web sneller, eenvoudiger en veiliger wordt. Google Chrome is snel geïnstalleerd en start ook heel snel op.
English, Nederlands | Licentie: Freeware | Platform: Windows, Linux, Mac
 
Downloadteller: 1878
Aanmaakdatum: 29/01/2012
Safari is een hele mooie browser die op het open source project WebKit gebaseerd is. Het uiterlijk van Safari is strak en elegant, zoals gebruikelijk bij Apple producten. De functionaliteiten van Safari zijn heel compleet: Popup blokkering, tabbladen, zoekbalk, privacy settings, malwarefilter. rss enz.. Safari is origineel ontwikkeld voor Apple maar is sinds 2008 ook beschikbaar voor Windows. Kenmerkend voor Safari is het mooie startscherm, met miniatuurweergaven van de meest bezochte websites. Het is een simpel en stijlvol concept dat je ook terug kunt vinden bij Google Chrome, de webbrowser van Google. Safari beschikt ook nog over een leuk design hoogstandje dat vooral bekend is van de goede oude iPod; Namelijk: 'Cover Flow', waarmee je door de miniatuurweergaven kunt bladeren.
English, Nederlands | Licentie: Freeware | Platform: Windows, Mac
 


Ghanja Freeware - Gratis Spelletjes Downloaden - Gratis Software Downloaden
   
Copyright © 2005 - 2024 - Sitemap

Deze website maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden en advertentieplaatsing. Blijft u de website gebruiken dan gaat u akkoord met het plaatsen van cookies