Stoort de reclame u? Als u zich registreert en inlogt op onze website verdwijnt alle reclame!
Gratis Download: Open alle bestanden met FreeOpener
Artikelen - ICT nieuws
Geschreven door Webmaster   
dinsdag, 23 oktober 2012 21:57

Het gebeurt vaak genoeg. Iemand mailt je een bestand, maar dat krijg je niet open. Dankzij FreeOpener heb je hier veel minder problemen mee. Het programma kan echt heel veel bestandsformaten openen.

freeopenerWanneer men een bestand niet kan openen, komt dit meestal omdat je computer de software om dit bestand te openen niet heeft.

FreeOpener.com kan meer dan 80 verschillende bestandsformaten openen. En men moet geen extra programma's installeren om deze bestanden te kunnen openen.

Het programma doet dit door zelf de benodigde codecs op te halen wanneer nodig. Daarom moet je tijdens de installatie ook het K-Lite Codec Pack downloaden van het internet.

Het programma kan dus allerlei office bestanden openen zonder dat office geinstalleerd is. Verder kan het programma de meest gangbare bestanden openen zoals pdf's, afbeeldingen, video of muziek. Zelfs gecomprimeerde archieven kunnen worden geopend met dit programma. Een volledige lijst van de ondersteunde bestands formaten vindt u hier.

FreeOpener is gratis maar de makers proberen er toch wat aan te verdienen. Daarom wil het programma wel erg veel andere software mee-installeren, Toolbars en dergelijke. Als je dit niet wilt moet je goed opletten tijdens de installatie.

Download Gratis op FreeOpener.com

Laatst aangepast op dinsdag, 12 maart 2019 21:09
 
Ghanja Freeware - Gratis Spelletjes Downloaden - Gratis Software Downloaden
   
Copyright © 2005 - 2024 - Sitemap

Deze website maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden en advertentieplaatsing. Blijft u de website gebruiken dan gaat u akkoord met het plaatsen van cookies