Home Downloads Software Video & Dvd Video/DVD Editors
Stoort de reclame u? Als u zich registreert en inlogt op onze website verdwijnt alle reclame!

Video/DVD Editors Gratis Downloaden

Rangschikken op : Naam | Datum | Hits | [ Oplopend ]
VideoSpin hot!
Downloadteller: 3617
Aanmaakdatum: 08/03/2011
VideoSpin is een goed alternatief voor Windows Moviemaker. VideoSpin is een gloednieuw gereedschap waarmee u in een paar minuten van uw eigen video's en foto's uw eigen filmclips maakt. VideoSpin is een volledig functionele gadget waarmee u: Video's, foto's en muziek kunt mixen Titels en overgangen kunt toevoegen In een mum van tijd kunt uploaden naar het web En dat alles GRATIS!
English, Nederlands | Licentie: Freeware | Platform: Windows
 
Downloadteller: 2733
Aanmaakdatum: 01/09/2009
Bewerk je regelmatig videofilms op je computer? Kijk dan ook eens naar het gratis programma Wax. Deze geeft je extra mogelijkheden. Wax is een handig programma waarmee je 2D en 3D effecten kunt maken voor je videofilms. Het is geen volwaardig videobewerkingspakket maar een nuttige toevoeging aan je bestaande software. Het kan als plugin in andere software worden opgenomen (bijvoorbeeld in Adobe Premiere of Vegas), maar je kunt het ook als zelfstandig programma gebruiken. Met Wax kun je videofragmenten in AVI, MPEG en Flash maken die je in je video's kunt verwerken. Je eigen opnamen kun je als AVI in de software importeren om er vervolgens tal van effecten op los te laten.
English | Licentie: Freeware | Platform: Windows
 
Downloadteller: 1975
Aanmaakdatum: 01/09/2009
Jahshaka is een schitterend gratis programma om zelf SFX mee te maken. U kunt er animaties en 3d tekst mee produceren, u kunt er plaatjes en videoclips mee door het beeld laten vliegen en ga zo maar door. Steeds meer mensen spelen thuis met digitale video en dus ogen de producties die zij maken steeds professioneler. Een goed programma voor het maken van speciale effecten (SFX) mag dan ook niet ontbreken. Jahshaka is een schitterend gratis programma om zelf SFX mee te maken. U kunt er animaties en 3d tekst mee produceren, u kunt er plaatjes en videoclips mee door het beeld laten vliegen en ga zo maar door. De website van dit uitgebreide programma biedt ook enkele tutorials om u op weg te helpen.
English | Licentie: Freeware | Platform: Windows, Mac, Linux
 
Downloadteller: 1958
Aanmaakdatum: 01/09/2009
Is de ideale tool om video's nadat ze al in een afspeelformaat zijn afgeleverd nog te monteren. AviSynth werkt met frames, waarbij je in elk frame wijzigingen aan kunt brengen om zo het verloop van de video-bestanden aan te passen. Met AviSynth kun je dus zelf in de stoel van de regisseur gaan zitten en een film bewerken. Het programma is bovendien zeer gebruiksvriendelijk. Uiteraard kun je met AviSynth ook knippen en plakken. Wanneer je met de bewerkingen klaar bent kun je de film opslaan en afspelen in een media player. Het programma is opensource, waardoor je het programma gratis kunt downloaden en gebruiken.
English | Licentie: Open Source | Platform: Windows, Mac, Linux
 
Downloadteller: 1955
Aanmaakdatum: 26/02/2010
Avidemux is videobewerkingssoftware om avi, mpeg (DVD), asf en mp4 (iPod) filmpjes mee te bewerken, filteren en om te zetten naar een ander videoformaat. Avidemux heeft een aantal ingebouwde codecs om videobestanden mee te editen. De interface van Avidemux is wat onoverzichtelijk, maar met de verzameling video filters die het programma tot zijn beschikking heeft zijn veel effecten uit te voeren.
English | Licentie: Open Source | Platform: Windows, Mac, Linux
 
Downloadteller: 1815
Aanmaakdatum: 01/09/2009
Een heel prettig programma om DivX-bestanden te knippen en te plakken is het gratis programma VirtualDub. Om DivX-bestanden af te spelen hoeft u alleen de gratis versie van DivX voor Windows te downloaden vanaf www.divx.com. DivX-bestanden speelt u vervolgens gewoon via uw Media Player af, want die heeft dan de benodigde codec paraat. Hoewel u DivX-bestanden in principe met elke videobewerker onder handen kunt nemen, is VirtualDub voor standaardtaken als opdelen of samenvoegen van DivX-bestanden de beste oplossing. Dit programma is niet alleen gratis, maar ook makkelijk in het gebruik. Daarnaast kunt u er ook andere problemen mee oplossen, bijvoorbeeld een slechte audiosynchronisatie. Dat laatste kan niet met het met Windows meegeleverde Movie Maker.
English | Licentie: Freeware | Platform: Windows
 


Ghanja Freeware - Gratis Spelletjes Downloaden - Gratis Software Downloaden
   
Copyright © 2005 - 2024 - Sitemap

Deze website maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden en advertentieplaatsing. Blijft u de website gebruiken dan gaat u akkoord met het plaatsen van cookies