Wat is een HTML Website?
Veelgestelde Vragen - Vragen over Webdesign
Geschreven door Webmaster   
dinsdag, 24 februari 2009 17:13

HTML staat voor Hypertext Markup Language en is de universele taal die wordt gebruikt op het World Wide Web. Het is een computertaal, bestaande uit codes (die worden tags genoemd), waarmee je een website kunt bouwen.

Het voordeel van een HTML website is dat het creëren ervan simpel is en dus goedkoper in aankoop dan bijvoorbeeld een CMS website geschreven in PHP. De pagina’s laden snel en zoekmachines indexeren HTML pagina’s ook erg vlot, ze zijn dus erg zoekmachine vriendelijk. Door de simpliciteit van deze websites zal men er ook zelden problemen mee hebben, als een HTML website niet bereikbaar is ligt dit meestal aan de webserver waar de website opstaat.

Het nadeel is dat bij grote wijzigingen in de lay-out, hier veel tijd in gaat zitten omdat zeer veel bestanden aangepast moeten worden. U kunt er zelf ook niets op aanpassen tenzij u een minimum aan HTML kennis heeft. Dit wil dus zeggen dat u voor elke wijziging op de website opnieuw een webdesigner moet inschakelen. Een HTML website is dus vooral interessant als u niet al teveel veranderingen hoeft aan te brengen op de website nadat deze gecreëerd is.

Laatst aangepast op dinsdag, 24 februari 2009 17:15
 
Ghanja Freeware - Gratis Spelletjes Downloaden - Gratis Software Downloaden
   
Copyright © 2005 - 2015 - Sitemap

Deze website maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden en advertentieplaatsing. Blijft u de website gebruiken dan gaat u akkoord met het plaatsen van cookies