Home Nieuws
Stoort de reclame u? Als u zich registreert en inlogt op onze website verdwijnt alle reclame!
Ghanja Nieuws - ICT - Games - Software
Lancering nieuwswebsite voor SEO specialisten in België en Nederland
Artikelen - ICT nieuws
Geschreven door Webmaster   
2017-02-15 14:41:47

Ik heb al in geen tijden meer iets geschreven op deze site, dat komt omdat ik het nogal druk heb met andere zaken tegenwoordig. Als SEO specialist bij Nethit help ik dagelijks allerlei klanten met hun website en daar kruipt nou eenmaal veel tijd in.

Verder heb ik ook nog een hoop Belgische websites die ik uitbaat onder de naam RTX Media. En sinds kort ben ik ook gestart met een nieuwswebsite voor SEO specialisten op SEOnieuws.com

Screenshot van SEOnieuws.com:

SEOnieuws.com scherm

SEOnieuws.com is een website voor en door SEO specialisten. In het begin ga ik vooral zelf schrijven, maar het idee is wel dat andere SEO'ers straks ook leuke artikels op de site mogen plaatsen. Een aantal mensen toonde reeds interesse en daar zal ik dan ook dankbaar gebruik van maken.

Het doel van SEOnieuws.com

Het doel van SEOnieuws.com is een vertrouwde nieuwsbron te worden onder SEO specialisten in België en Nederland. Een plek waar zij terecht kunnen om het laatste nieuws uit hun sector op te volgen in hun eigen taal.

Momenteel is er nog geen goede Nederlandstalige site met het laatste nieuws uit de SEO sector. Er zijn wel wat leuke tech-sites die zo nu en dan over SEO schrijven, maar als je echt op de hoogte wilt blijven ben je toch afhankelijk van een hoop Engelstalige (vaak Amerikaanse) bronnen.

Natuurlijk kunnen de meeste SEO specialisten prima Engels, maar de informatie die op die sites staat is soms niet helemaal van toepassing op onze lokale markt.

Er zijn namelijk nogal wat verschillen tussen Amerika en Europa, en ook de Google zoekinterface zelf is niet overal exact hetzelfde. Daarom vond ik dat het tijd werd voor een Nederlandstalige nieuwswebsite over SEO voor Belgische en Nederlandse SEO specialisten.

Last Updated on 2019-03-13 20:46:23
 
Grote schoonmaak ter ere van 10de verjaardag ghanja.be!
Artikelen - Ghanja Nieuws
Geschreven door Webmaster   
2015-11-17 23:30:25

De website ghanja.be wordt binnenkort 10! Ik registreerde de domeinnaam namelijk op 4 December 2005! Er is in de tussentijd veel verandert. De website was daarom dringend aan een schoonmaakbeurt toe! Ik moet toegeven dat ik de site de afgelopen jaren een beetje verwaarloosd heb. Ik had het druk met mijn werk en andere websites.

Maar ter ere van de 10de verjaardag van ghanja.be heb ik toch nog eens flink huisgehouden op de site. Ik heb veel oude downloads verwijdert en heel veel gebroken links gefixt. Alles werkt dus weer zoals het hoort!

Last Updated on 2015-11-17 23:47:04
 
Langste celstraf ooit voor cybercriminelen
Artikelen - ICT nieuws
Geschreven door Webmaster   
2013-07-28 22:46:56

HackerIn 2012 werden in ons buurland Nederland twee van de vijf mannen gearresteerd die vermoedelijk verantwoordelijk waren voor de grootste hackerszaak uit de Amerikaanse geschiedenis. 160 miljoen creditcardnummers kwamen open en bloot te liggen.

Het gaat om de twee Russen, Vladimir Drinkman en Dmitriy Smilianets. Er zijn ook nog drie andere verdachten. Nog twee Russen en een Oekraiener, maar deze personen zijn nog altijd op de vlucht.

Justitie in Amerika heeft nu ook de aanklachten tegen deze cybercriminelen bekendgemaakt. Er hangt hen mogelijk een celstraf van meer dan 30 jaar boven het hoofd.

Dat zou dan ook meteen de langste gevangenisstraf zijn die ooit werd uitgesproken wegens hacken. In 2010 kreeg een andere hacker: Albert Gonzalez twintig jaar cel nadat hij meegewerkt had aan een grote hackoperatie.

Last Updated on 2019-03-12 20:07:06
 
GTA 3 bijna gratis te downloaden
Artikelen - ICT nieuws
Geschreven door Webmaster   
2012-10-25 22:29:50

Spelletjesfabrikant Rockstar vierde vorige jaar het tienjarige bestaan van het spel GTA 3. Daarom hebben ze een remake van dit populaire spel uitgebracht voor Android en iOs. Het is jammer genoeg niet helemaal gratis, GTA 3 kost EUR 4,82 op Google Play.

Het spel draait enkel op krachtige telefoons of tablets. Bij Rockstar zelf zeggen ze dat het spel voor iOS enkel werkt vanaf de iPad 2 en de iPhone 4S.

Op Android werkt het spel op apparaten zoals de Droid X2, HTC Evo 2, LG Optimus 2X, Motorola Atrix en Samsung Galaxy S2, en op tablets als de Acer Iconia, Asus Eee Pad, Motorola Xoom en Samsung Galaxy Tab 10.1.

Wie GTA 3 gratis wil downloaden om op een gewone PC te spelen moet nog even geduld hebben. Rockstar heeft het spel nog niet gratis vrijgegeven, zoals het eerder wel deed voor GTA 1 en GTA 2. Deze spellen zijn ondertussen al een aantal jaar gratis te downloaden op het internet.

Het is nu kwestie van afwachten tot Rockstar GTA 3 ook vrijgeeft als gratis game. Wie geen geduld heeft kan tegenwoordig het spel ook heel goedkoop online kopen. Ik zag GTA 3 te koop staan voor maar EUR 6.50.

Last Updated on 2019-03-12 20:07:59
 
Gratis Download: Open alle bestanden met FreeOpener
Artikelen - ICT nieuws
Geschreven door Webmaster   
2012-10-23 20:57:58

Het gebeurt vaak genoeg. Iemand mailt je een bestand, maar dat krijg je niet open. Dankzij FreeOpener heb je hier veel minder problemen mee. Het programma kan echt heel veel bestandsformaten openen.

freeopenerWanneer men een bestand niet kan openen, komt dit meestal omdat je computer de software om dit bestand te openen niet heeft.

FreeOpener.com kan meer dan 80 verschillende bestandsformaten openen. En men moet geen extra programma's installeren om deze bestanden te kunnen openen.

Het programma doet dit door zelf de benodigde codecs op te halen wanneer nodig. Daarom moet je tijdens de installatie ook het K-Lite Codec Pack downloaden van het internet.

Het programma kan dus allerlei office bestanden openen zonder dat office geinstalleerd is. Verder kan het programma de meest gangbare bestanden openen zoals pdf's, afbeeldingen, video of muziek. Zelfs gecomprimeerde archieven kunnen worden geopend met dit programma. Een volledige lijst van de ondersteunde bestands formaten vindt u hier.

FreeOpener is gratis maar de makers proberen er toch wat aan te verdienen. Daarom wil het programma wel erg veel andere software mee-installeren, Toolbars en dergelijke. Als je dit niet wilt moet je goed opletten tijdens de installatie.

Download Gratis op FreeOpener.com

Last Updated on 2019-03-12 20:09:08
 
2 Jaar gevangenisstraf voor illegaal downloaden in Japan
Artikelen - ICT nieuws
Geschreven door Webmaster   
2012-10-12 21:10:41

illegaal-downloadenVanaf 1 Oktober 2012 kunnen Japanners bestraft worden met 2 jaar celstraf of een boete van 2 miljoen Yen (EUR 19.900) als ze illegaal downloaden. Illegaal downloaden is al verboden vanaf 2010 in Japan, maar tot nu toe stond er nog geen vaste straf op.

Deze actie is naar aanleiding van een uitgebreide lobby campagne van de Recording Industry Association van Japan. In deze campagne haalden ze een studie aan uit 2010 waarin te lezen is dat er in Japan 10 keer meer illegaal gedownload word dan legaal.

Veel critici zeggen dat men zich beter zou richten op degenen die deze illegale downloads online zetten. Voor het plaatsen van illegale downloads op het internet in Japan krijgt men een celstraf van 10 jaar of een boete van 19 miljoen Yen (EUR 99.500). Verkoopcijfers tonen aan dat Japan na de VS de grootste muziekmarkt heeft.

Last Updated on 2019-03-12 20:10:01
 
Google Suggest in België
Artikelen - ICT nieuws
Geschreven door Webmaster   
2009-04-19 17:12:21

google-suggestGoogle heeft eindelijk de suggestiefunctie Google Suggest toegevoegd aan de Belgische en Nederlandse versie van de zoekmachine. Met Google Suggest worden een aantal zoeksuggesties getoond op het moment dat u een zoekopdracht intypt.

De functie is ooit ontstaan in 2004 als een 20% project en werd later een onderdeel van Google Labs. Google.com beschikt al sinds vorig jaar augustus over deze functie en ook werd Google Suggest onlangs gespot op Google Image Search. Maar nu is het dan eindelijk zo ver dat google suggest ook voor nederlandstaligen beschikbaar is geworden.

Last Updated on 2019-03-12 20:10:38
 
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2
Ghanja Freeware - Gratis Spelletjes Downloaden - Gratis Software Downloaden
   
Copyright © 2005 - 2024 - Sitemap

Deze website maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden en advertentieplaatsing. Blijft u de website gebruiken dan gaat u akkoord met het plaatsen van cookies