Stoort de reclame u? Als u zich registreert en inlogt op onze website verdwijnt alle reclame!
Nieuwe versie van Open Office uitgebracht
Artikelen - ICT nieuws
Geschreven door Webmaster   
zaterdag, 07 februari 2009 01:11

Is een professionele office 'suite' vergelijkbaar en compatibel met Microsoft Office. Open Office is een paradepaardje onder de open source software. Zeer makkelijk in het gebruik, zeer stabiel, snel en volledig uitgerust. Open, Office is uiterst geschikt om uw commerciƫle Microsoft Office te vervangen.

De ontwikkelaars van de Open Office Suite hebben zopas een nieuwe versie van het Open Source Office Pakket uitgebracht: "Open Office 3.0.1". Dit Open Source Office pakket kan gratis worden gedownload op de Open Office website. Beschikbaar voor Mac OS X, Linux en Windows besturingssystemen.

Open Office is een opensourcekantoorsoftware dat op een groot aantal platformen draait en uit diverse programma's bestaat om teksten te verwerken, presentaties te maken, databases te ontwerpen en rekenbladen op te stellen. Verder is het pakket voorzien van een formulevergelijker en een vectortekenprogramma.

Website: http://www.openoffice.org/

Laatst aangepast op dinsdag, 17 augustus 2010 23:08
 
Ghanja Freeware - Gratis Spelletjes Downloaden - Gratis Software Downloaden
   
Copyright © 2005 - 2015 - Sitemap

Deze website maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden en advertentieplaatsing. Blijft u de website gebruiken dan gaat u akkoord met het plaatsen van cookies