Stoort de reclame u? Als u zich registreert en inlogt op onze website verdwijnt alle reclame!
Microsoft geeft gratis fotobewerker extra power
Artikelen - ICT nieuws
Geschreven door Webmaster   
zaterdag, 12 juni 2010 19:58

WLE1

Microsoft neemt het gratis pakket Windows Live Essentials op de schop. Daarbij krijgen ook het fotobewerkingspakket Photo Gallery en het videomontageprogramma Movie Maker een upgrade. Photo Gallery beschikt voortaan over geavanceerde gezichts-herkenningstechnologie, een uitgebreid scala aan retoucheergereedschappen plus een functie om de meest geslaagde delen van een serie foto’s tot één perfect geheel samen te smelten.

Handig bij een groepsportret waarop iemand nét even z’n ogen dicht heeft, of een architectuuropname die wordt ontsierd door een toevallige voorbijganger in beeld! Ook kun je voortaan je foto’s of video’s op nóg meer manieren delen via het web of de mail.

De nieuwe freeware komt nog deze maand beschikbaar. Hou dus de speciale site in de gaten! Trouwe XP-gebruikers hebben helaas het nakijken: om van de extraatjes te profiteren, heb je een computer nodig waar Vista of Windows 7 op draait.

 

Bron: http://fotografie.blog.nl/

Laatst aangepast op zaterdag, 12 juni 2010 20:03
 
Ghanja Freeware - Gratis Spelletjes Downloaden - Gratis Software Downloaden
   
Copyright © 2005 - 2015 - Sitemap

Deze website maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden en advertentieplaatsing. Blijft u de website gebruiken dan gaat u akkoord met het plaatsen van cookies