Stoort de reclame u? Als u zich registreert en inlogt op onze website verdwijnt alle reclame!
GTA IV zeventien miljoen keer over de toonbank gegaan
Artikelen - ICT nieuws
Geschreven door Webmaster   
zaterdag, 12 juni 2010 20:29
GTA IV zeventien miljoen keer over de toonbank gegaan
TakeTwo heeft een reden om de champagne uit de kast te halen. Dat Grand Theft Auto IV een groot succes is geworden, beschouwt iedereen als normaal. Maar dat het spel inmiddels zeventien miljoen keer over de toonbank is gegaan, is op zich een unieke prestatie.

Bij het bekend maken van de financiƫle resultaten van het afgelopen kwartaal was Take Two erg verheugd. De netto-inkomsten waren namelijk met 54 procent gestegen naar 268 miljoen dollar. Naast Grand Theft Auto IV heeft de verkoop van BioShock 2, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City en Major League Baseball 2K10 een steentje bijgedragen aan de overtuigende resultaten.

Maar Take Two vond het erg belangrijk om dus te melden dat het spel Grand Theft Auto IV maar liefst zeventien miljoen keer is verkocht. Dat is inderdaad een hele bijzondere prestatie. Hopelijk smaakt het naar meer, want vele gamers zijn inmiddels klaar met de game en de DLC. Daarom zijn alle ogen gericht op de aankomende Electronic Entertainment Expo, de E3. Menig gamer hoopt namelijk op Grand Theft Auto V.

Laatst aangepast op zaterdag, 12 juni 2010 20:34
 
Ghanja Freeware - Gratis Spelletjes Downloaden - Gratis Software Downloaden
   
Copyright © 2005 - 2015 - Sitemap

Deze website maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden en advertentieplaatsing. Blijft u de website gebruiken dan gaat u akkoord met het plaatsen van cookies