Stoort de reclame u? Als u zich registreert en inlogt op onze website verdwijnt alle reclame!
GTA 3 bijna gratis te downloaden
Artikelen - ICT nieuws
Geschreven door Webmaster   
donderdag, 25 oktober 2012 23:29

Spelletjesfabrikant Rockstar vierde vorige jaar het tienjarige bestaan van het spel GTA 3. Daarom hebben ze een remake van dit populaire spel uitgebracht voor Android en iOs. Het is jammer genoeg niet helemaal gratis, GTA 3 kost EUR 4,82 op Google Play.

Het spel draait enkel op krachtige telefoons of tablets. Bij Rockstar zelf zeggen ze dat het spel voor iOS enkel werkt vanaf de iPad 2 en de iPhone 4S.

Op Android werkt het spel op apparaten zoals de Droid X2, HTC Evo 2, LG Optimus 2X, Motorola Atrix en Samsung Galaxy S2, en op tablets als de Acer Iconia, Asus Eee Pad, Motorola Xoom en Samsung Galaxy Tab 10.1.

Wie GTA 3 gratis wil downloaden om op een gewone PC te spelen moet nog even geduld hebben. Rockstar heeft het spel nog niet gratis vrijgegeven, zoals het eerder wel deed voor GTA 1 en GTA 2. Deze spellen zijn ondertussen al een aantal jaar gratis te downloaden op het internet.

Het is nu kwestie van afwachten tot Rockstar GTA 3 ook vrijgeeft als gratis game. Wie geen geduld heeft kan tegenwoordig het spel ook heel goedkoop online kopen. Ik zag GTA 3 te koop staan voor maar EUR 6.50.

Laatst aangepast op dinsdag, 12 maart 2019 21:07
 
Ghanja Freeware - Gratis Spelletjes Downloaden - Gratis Software Downloaden
   
Copyright © 2005 - 2023 - Sitemap

Deze website maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden en advertentieplaatsing. Blijft u de website gebruiken dan gaat u akkoord met het plaatsen van cookies