Stoort de reclame u? Als u zich registreert en inlogt op onze website verdwijnt alle reclame!
Bouw uw eigen wagen met open source-technologie
Artikelen - ICT nieuws
Geschreven door Webmaster   
zaterdag, 12 juni 2010 20:14

Het Amerikaanse autobedrijf Local Motors wil de auto-industrie revolutioneren door op open source-technologie gebaseerde auto's te ontwerpen, designen en verkopen. Open source beschrijft de praktijk die in productie en ontwikkeling vrije toegang geeft tot de bronmaterialen (de source) van het eindproduct. Het bedrijf beschikt over 's werelds grootste open platform waar designers en ontwikkelaars hun idee├źn en realisaties kunnen delen met anderen.

Resultaat: nieuwe innovatieve wagens voor de al te dikwijls op bandwerk aangewezen autokiefhebbers. Local Motors bouwt zijn wagens in kleine reeksen in micro-fabrieken. Wie een Local Motors-auto koopt wordt uitgenodigd om zijn wagen samen met een community van ontwikkelaars en ingenieurs verder te verfijnen en kan zelf mee aan de assemblage deelnemen. De bouw van een wagen vindt plaats over 2 weekends van tellens 3 dagen of zes werkdagen in totaal. Elke klant krijgt een speciale projectleider toegewezen die de leiding heeft bij de bouw van de wagen.

Meer info op Local Motors

Laatst aangepast op zaterdag, 12 juni 2010 20:19
 
Ghanja Freeware - Gratis Spelletjes Downloaden - Gratis Software Downloaden
   
Copyright © 2005 - 2015 - Sitemap

Deze website maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden en advertentieplaatsing. Blijft u de website gebruiken dan gaat u akkoord met het plaatsen van cookies