Home Downloads Software Webdevelopment
Stoort de reclame u? Als u zich registreert en inlogt op onze website verdwijnt alle reclame!

Webdevelopment Programma's Gratis Downloaden

Rangschikken op : Naam | Datum | Hits | [ Oplopend ]
Tip!
Downloadteller: 2393
Aanmaakdatum: 07/05/2011
Bluefish is a powerful editor targeted towards programmers and webdesigners, with many options to write websites, scripts and programming code. Bluefish supports many programming and markup languages, and it focuses on editing dynamic and interactive websites. This editor is very handy and can save you a lot of time. One of the best features is the extensive autosuggestion of HTML, PHP, CSS and other scripting languages. Also the syntaxis is displayed very well so you can see how the code works.
English, Nederlands | Licentie: Open Source | Platform: Windows, Mac, Linux
 
Tip!
Downloadteller: 2083
Aanmaakdatum: 28/01/2012
IETester maakt het mogelijk om een website in Internet Explorer 5.5, 6, 7 en 8 te bekijken. Hierdoor zijn de sites in de render- en Javascript-engines van IE uitgebreid te testen. De nieuwste versie van IETester werkt op Windows XP en Windows Vista. Dit is erg handig voor webdeveloppers.
English, Nederlands | Licentie: Freeware | Platform: Windows
 
Downloadteller: 2070
Aanmaakdatum: 02/09/2009
Dit is de eerste officiele versie van de voormalige Aptana IDE, nu Aptana Studio. Aptana is een zeer sterk tool voor het ontwikkelen van websites of webtoepassingen. Aptana komt in 2 versies: community edition, of professional edition. Er is ondersteuning voor javascript en zelfs bekende javascript frameworks zoals extjs, prototype of scriptaculous. Aptana is een zeer overzichtelijke html editor. Met Gebruik van gekleurde code-tekst. Je kan code blokken samenvouwen voor een beter overzicht. Er zit een javascript debugger in. Er wordt automatisch een programma structuur menu gegenereerd zodat je sneller kan navigeren door grote documenten. Er zit een code assistent in voor html, ccs en javascript (js). Je kan van veel voorkomende code een template maken zodat je deze snel kan plakken in uw html documenten. Je kan met de javascript editor macro's maken om veel uitgevoerde taken uit te voeren. En deze koppelen aan een zelf te kiezen shortcut key(-combinatie) enz.
English | Licentie: Freeware | Platform: Windows, Mac, Linux
 
Downloadteller: 2045
Aanmaakdatum: 15/07/2012
PuTTY is een programma waarmee je op afstand een server bedient. De software legt daartoe verbindingen op basis van de digitale communicatiestandaarden Secure SHell (SSH) protocol en Telnet. De installatie van PuTTY verloopt vlekkeloos, want de software is 'plug play'. Bovendien is het zeer lichte software, zeker gezien het uitgebreide aantal opties die het aanbiedt. Je configureert de client dan ook helemaal naar je eigen smaak. Dit is handig voor systeembeheerders en andere professionele gebruikers, waarop PuTTy zich richt. Het moge duidelijk zijn dat de applicatie de nodige basiskennis van server-zaken veronderstelt. Heb je die niet, dan kun je altijd nog met de uitgebreide PuTTY handleiding aan de slag. Wil je een online verbinding opstellen op basis van SSH of Telnet dan is PuTTY een goede keuze. De populariteit van 't programma onder professionals is hier getuige van.
English | Licentie: Open Source | Platform: Windows
 


Ghanja Freeware - Gratis Spelletjes Downloaden - Gratis Software Downloaden
   
Copyright © 2005 - 2024 - Sitemap

Deze website maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden en advertentieplaatsing. Blijft u de website gebruiken dan gaat u akkoord met het plaatsen van cookies