Home Downloads Software Systeem tools
Stoort de reclame u? Als u zich registreert en inlogt op onze website verdwijnt alle reclame!

Systeem tools Gratis Downloaden

Rangschikken op : Naam | Datum | Hits | [ Oplopend ]
Downloadteller: 721
Aanmaakdatum: 12/07/2011
Hoe haal je een Windows programma dat je niet meer nodig hebt van je pc? Het beste antwoord op die vraag luidt helaas nog steeds: dat hangt er van af. Sommige software plaatst bij de installatie meteen een 'uninstall' icoontje in je startmenu, terwijl andere programma's je vragen langs het controlepaneel van Windows te passeren. Kan dat sneller? Jawel, danzij MenuUninstaller. Dat gratis tooltje past een mouw aan een gemis in Windows: de mogelijkheid om een programma van eender waar te de-installeren. MenuUninstaller laat je immers te allen tijde toe het icoontje van een programma rechts aan te klikken en van daaruit de de-installatieprocedure te starten. Handig dus wanneer je nog eens in je veel te uitgebreide startmenu een stukje software aantreft dat je echt nooit meer gebruikt. Wat er na het aanklikken van 'uninstall' gebeurt blijft voor alle duidelijkheid de verantwoordelijkheid van de software in kwestie. Maar in het controlepaneel moet je dan alvast niet meer zijn.
English | Licentie: Freeware | Platform: Windows
 
Downloadteller: 703
Aanmaakdatum: 30/01/2012
Als u regelmatig programma's in dos wilt gebruiken is het handig om een link te hebben in het standaard rechterklik windows explorer menu. Op die manier hoeft u niet telkens in Dos helemaal naar de directory te gaan waar het bestand dat u wilt openen zich bevind. U kunt dan simpelweg vanuit windows explorer naar een directory gaan in dos door te `rechterklikken┬┤ op een folder en te kiezen voor `Open command window here┬┤. Download en installer dit programma'tje om dit voor elkaar te krijgen.
English | Licentie: Freeware | Platform: Windows
 
Downloadteller: 534
Aanmaakdatum: 12/07/2011
Dit programma zorgt ervoor dat sommige programma's weliswaar opstarten als je de computer aanzet, maar dat dus pas na enkele minuten doen. Op die manier hoef je niets aan functionaliteit in te boeten maar evenmin eeuwig te wachten tot de hele opstartprocedure achter de rug is. Je kan dus met andere woorden nog een stuk sneller aan de slag. Startup Delayer werkt prima met de standaardinstellingen maar laat je ook toe vrij precies te 'tweaken' wat er met je applicaties gebeurt. Handig is vooral de mogelijkheid om de start van een programma niet met een vast aantal minuten te vertragen maar te kijken naar hoe 'drukbezet' je harde schijf of processor zijn. Eens de grote taken van de baan zijn zal bijvoorbeeld die scannersoftware alsnog opstarten.
English | Licentie: Freeware | Platform: Windows
 


Ghanja Freeware - Gratis Spelletjes Downloaden - Gratis Software Downloaden
   
Copyright © 2005 - 2015 - Sitemap

Deze website maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden en advertentieplaatsing. Blijft u de website gebruiken dan gaat u akkoord met het plaatsen van cookies