Home Downloads
Stoort de reclame u? Als u zich registreert en inlogt op onze website verdwijnt alle reclame!

Simutrans Download


   
Categorie:
Gratis Simulatie Spelletjes Downloaden

Platform:
Windows, Linux, Mac

Licentie:
Freeware

Talen:
English

Links & Info:
Documentatie
Support
Addons/Plugins

Extra's
Video bekijken

Downloadteller:
1916 keer gedownload

Auteur:
Webmaster

Download Simutrans

Simutrans Download Simutrans is een spel waarbij je net als bij Transport tycoon en Simcity een transportnetwerk moet bouwen.
 
Simutrans is een zeer leuk spel en bovendien is Simutrans voortdurend in ontwikkeling, waardoor er steeds weer nieuwe features aan het spel worden toegevoegd. Het doel in Simutrans is om een succesvol transport bedrijf op te zetten.
 
Vervoer passagiers, post of goederen via trein, schip of vliegtuig. Verbind steden met elkaar, districten, gebouwen, industrieen en toerisme trekpleisters door een transport netwerk te bouwen waar je u tegen zegt.
 
Je kunt je financieen en het verkeer van je voertuigen en goederen zelf in de gaten houden. Speel zo lang als je zelf wilt: begin in 1880 en eindig in 2050. Er zullen nieuwe voertuigen en gebouwen vrijkomen naarmate de tijd vordert.
 
Langzaam aan zullen steden naar elkaar toe groeien en metropolissen vormen. Speel tegen de computer of gewoon alleen. Het spel is voorbij als je langer dan drie maanden in het rood staat en je failliet gaat.

Download nu! Bekijk bronwebsite Gebroken link melden!
Stoort de reclame u? Als u zich registreert en inlogt op onze website verdwijnt alle reclame!

Ghanja Freeware - Gratis Spelletjes Downloaden - Gratis Software Downloaden
   
Copyright © 2005 - 2016 - Sitemap

Deze website maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden en advertentieplaatsing. Blijft u de website gebruiken dan gaat u akkoord met het plaatsen van cookies