Home Downloads Spelletjes Shooter Spelletjes
Stoort de reclame u? Als u zich registreert en inlogt op onze website verdwijnt alle reclame!

Gratis Shooter Spelletjes Downloaden

Op deze pagina vind je een hoop erg leuke gratis shooter spellen. Alle spellen zijn echt helemaal gratis zonder limieten of beperkingen. Ik plaats alleen freeware of open source shooter spellen op deze pagina! Mocht je toch nog shooter spelletjes tegenkomen die niet gratis zijn of vervelende beperkingen hebben laat mij dit dan weten via de contactpagina. Zo kan ik deze verwijderen en hoeven andere bezoekers dit niet mee te maken.

Wat zijn Shooter Spellen?

Shooter spellen zijn schiet spelletjes. Het schieten met een geweer of ander wapen is het belangrijkste deel van het shooter spel. Vaak vallen andere personages jou ook aan met hun wapens en moet je je verdedigen. Je hebt first person shooters en third person shooters. Bij de first person shooter kan je je personage niet zien. Je kijkt bij wijze van spreken door de ogen van het personage en ziet vaak enkel je armen en wapens. Bij de third person shooter kan je je personage ook zien lopen in je scherm.

Rangschikken op : Naam | Datum | Hits | [ Oplopend ]
Downloadteller: 3605
Aanmaakdatum: 07/03/2009
Wolfenstein Enemy Territory is gebaseerd op een van de meest populaire first-person shooters aller tijden. Het is een multiplayergame, waarin teamwork erg belangrijk is. Speel met meerder spelers op een kaart (tot 64). Behalve de hoofdkaart van het spel is er ook een gedeelte met een leuke mini-campagne. Je kunt er voor kiezen om in Europa en Afrika te spelen aan de kant van de Geallieerden of de Duitsers. Dit spel is eigenlijk het commerciele vervolg voor: Return to Castle Wolfenstein. Echter, door problemen, werd hij pas uitgebracht op 29 mei 2003 als een gratis computerspel. Begin 2004 werd de broncode voor de spel-logica (niet de game engine) vrijgegeven.
English | Licentie: Freeware | Platform: Windows, Linux, Mac
 
Downloadteller: 3516
Aanmaakdatum: 14/10/2012
Urban Terror is een gratis first-person shooter. Urban Terror onderscheidt zich door zijn benadering van de echte wereld, door zijn scenario's, bewapening en accessoires, die allemaal gemaakt zijn om zo veel mogelijk op de echte wereld te lijken. Hoewel Urban Terror gratis is, hoeft het niet jaloers te zijn op de commerciële spellen in hetzelfde genre, want het bezit meervoudige kenmerken op hetzelfde niveau als die commerciele spellen. In Urban Terror vinden we verschillende spelmodussen, van de meest klassieke zoals capture the flag of team tegen team tot volg de leider. Wat het het spelen aangaat, moeten we zeggen dat de spellen erg bloedig is en dat de kansen oneindig zijn. We kunnen meervoudige verplaatsingen doen, op muren liggen, over andere spelers heen springen, de randen vastpakken, schoppen, etc.. Dit wordt allemaal extra ondersteund door een zeer complete bewapening, met een eerste en tweede keus aan wapens, pistolen, granaten en veel uitrusting. De wapens die...
English | Licentie: Freeware | Platform: Windows XP or higher
 
Downloadteller: 3462
Aanmaakdatum: 17/11/2009
America's Army is gemaakt door het Amerikaanse leger om onschuldige jongeren ertoe te motiveren zich bij het leger aan te sluiten om oorlog te gaan voeren. Op 4 juli 2002 kwam het originele spel voor de PC uit. Het spel wordt betaald door Amerikaanse belastingbetalers. Het spel America's Army valt onder de first person shooters binnen het subgenre realistische shooter. In de loop der tijd zijn onder meer tientallen maps en een heel nieuw Special Forces thema toegevoegd. America's Army is het eerste spel dat als doel heeft mensen over te halen het leger in te gaan. Vanwege het duidelijke politieke standpunt en de directe link met het Amerikaanse leger is het volgens sommige critici regelrechte propaganda. In het spel zitten bijvoorbeeld interviews met drill-sergeanten, geroyeerde soldaten (Real Heroes) en Special Forces. In het spel wordt een militaire carriëre nagebootst. Voor men zich online kan gaan uitleven, moet een aantal trainingmissies tot een goed einde worden...
English | Licentie: Freeware | Platform: Windows
 
Downloadteller: 3337
Aanmaakdatum: 05/11/2011
AssaultCube is een open-source, crossplatform, first-person shooter in een snelle omgeving met een realistische setting. In AssaultCube strijden het Cubers Liberations Army en de Rapid Viper Special Forces tegen elkaar met wapens waaronder een aanvalgeweer, machinegeweer, sluipschutter geweer, pistool, mes en gewoon geweer. AssaultCube is een multiplayer shooter game gebaseerd op de game-engine van de bekende game Cube. Grafisch ziet deze er prima uit en ondanks dat heeft het spel weinig computerkracht en bandbreedte nodig. Er is geen verhaal, deze game speel je maar om een reden: Andere gamers een kopje kleiner schieten.
English | Licentie: Freeware | Platform: Windows, Linux, Mac
 
Downloadteller: 2736
Aanmaakdatum: 17/11/2009
DooM Legacy is een verbeterde versie van de klassieke shooter DOOM, maar dan met, high screen resolutions, OpenGL renderer, en multiplayer voor dos en windows. Doom Legacy is dus een grote upgrade versie van de klassieker Doom. Doom Legacy verfrist sommige visuele aspecten van DOOM, zodat het er beter uitziet op de computers van vandaag. Het verhaal: In het jaar 2115 is de mens is bezig met het koloniseren van de planeet Mars. Er zijn daar enkele complexen waar wetenschappelijke experimenten plaatsvinden. Wanneer een groep wetenschappers experimenteert met interdimensionale poorten breekt er paniek uit. "Something evil is coming out of the gates!" is het laatste wat de Aardse luisteraars nog net horen voor de radioverbinding wegvalt. De speler is een marinier die samen met zijn team word uitgezonden om in te grijpen. Zijn teamgenoten gaan de basis in terwijl en hij achter blijft om de uitgang te bewaken. Na lang wachten hoort hij door zijn zender ineens een...
English | Licentie: Open Source | Platform: Windows, Linux, Mac
 
Downloadteller: 2727
Aanmaakdatum: 05/11/2011
Hidden and Dangerous brengt je tijdens de tweede wereldoorlog ver achter vijandelijke linies om geheime missies uit te voeren voor de Alliantie. Voer een klein team elitestrijders aan, en elke beslissing die je neemt heeft invloed op het verdere spelverloop. Deze spannende combinatie van actie en strategie dwingt je goed na te denken over hoe en wanneer je toeslaat, dit is zeker zo belangrijk als trefzeker schieten. Hidden and Dangerous bevat alle elementen die een tactische game moet hebben en was qua gameplayconcept zijn tijd ver vooruit. Op het moment van ontwerpen (1997) dacht Illusion Softworks dan ook iets volledig nieuws in handen te hebben. Illussion Softworks zag het project een beetje als het verschil tussen een actiefilm en een documentaire. Actiefilms zijn snel, spectaculair, een tikkeltje ongeloofwaardig en de held knalt iedereen neer. Documentaires zijn authentiek, diepgaand, hebben een lager tempo en portretteren de oorlog zoals hij echt was. In dit...
English | Licentie: Freeware | Platform: Windows XP or higher
 
Downloadteller: 2721
Aanmaakdatum: 05/11/2011
Kies uit verschillende wapens, mappen en gereedschappen en ga het gevecht aan in je eentje of tegen andere spelers. Sauerbraten is een crossplatform, opensource first person shooter die door Wouter 'Aardappel' van Oortmerssen wordt ontwikkeld. De gebruikte code is een diepgaande overhaul van de code die gebruikt is voor de voorloper van Sauerbraten, genaamd Cube. De kracht van Sauerbraten zit niet in de graphics, maar in de eenvoudige wijze waarop in het spel levels ontwikkeld kunnen worden.
English | Licentie: Freeware | Platform: Windows, Linux, Mac
 
Downloadteller: 2549
Aanmaakdatum: 17/11/2009
Dino Hunters is een surrealistisch drie dimensionaal jaag spel waar je zoals de naam het al zegt op dinosaurussen kan jagen, Erg grappig spel maar niet erg diervriendelijk. Het verhaal van het spel is gebaseerd op een fictieve reality show van de Total Hunting Channel. In deze show word een team van bekende mensen naar het verleden gezonden om op dinosaurussen te gaan jagen. Dino Hunters is een first person shooter met single en multiplayer modus. Het spel laat je kiezen tussen vele zware wapens waarmee je onze uitgestorven vrienden te lijf kunt gaan.
English | Licentie: Freeware | Platform: Windows
 
Downloadteller: 2201
Aanmaakdatum: 05/11/2011
PRISM is ontwikkeld met medewerking van The Army National Guard. Het spel gaat over de terrorismebestrijding. Vanaf er terroristische activiteiten binnen de Amerikaanse grenzen worden vastgesteld, komt het PRISM team in actie. Zij worden met de nieuwste technologieën en wapens op pad gestuurd om het kwaad te bestrijden. Jij bent lid van de National Guard en reist heel Amerika rond om deze dreigingen te bestrijden. Een hard en uitputtend gevecht voor de vrede.
English | Licentie: Freeware | Platform: Windows XP or higher
 
Downloadteller: 2080
Aanmaakdatum: 17/11/2009
In science-fiction-achtige locaties neemt u het op tegen andere internetters of computergestuurde 'bots'. U kunt kiezen uit verschillende spelvarianten zoals 'deathmatch' of 'capture the flag'. Deze game combineert enkele van de beste eigenschappen van games zoals Quake III en Unreal Tournament en vermengd deze met een retro alien thema. Samen met de vele originele toevoegingen maakt dit deze game vrij uniek. Alien Arena is een snel spel met grote en kleine arena's. Vanwege de grote player base is het nooit moeilijk ergens een goede match te vinden op elk tijdstip. Community members hebben gezorgd voor vele maps, models en verschillende nieuwe items wat resulteert in een nog intensievere game beleving.
English | Licentie: Freeware | Platform: Windows, Linux
 
Downloadteller: 2050
Aanmaakdatum: 05/11/2011
Tremulous is een gratis open source game dat team based FPS combineert met RTS. Spelers kunnen kiezen tussen 2 unieke rassen, aliens en mensen. Beide teams kunnen gebouwen maken zoals in een RTS. Deze gebouwen kunnen meerdere functies hebben. De meest belangrijke functie is het spawnen. Aangewezen bouwers moeten er voor zorgen dat er spawn gebouwen zijn, zodat de andere spelers weer kunnen meedoen wanneer deze neer worden geschoten. Ook zorgen de gebouwen voor verdediging, genezing en nog veel meer.
English | Licentie: Freeware | Platform: Windows, Linux, Mac
 
Downloadteller: 2033
Aanmaakdatum: 05/11/2011
Warsow is een tekenfilmachtig spel waarin onder andere varkens met raketwerpers het gevecht met u aangaan. Warsow draait om snelle bewegingen en reacties op de vijand. Als ware cyber-athleten spring, ren, ontwijk en walljump jij je een weg door de game. Pak alle powerups die je kunt vinden voordat je tegenstanders het doen. Plaats bommen op strategische locaties en steel de vlag van de vijand voordat ze doorhebben wat er aan de hand is. Het is mogelijk om de game te spelen tegen de computer of tegen andere spelers die verbonden zijn via het internet. Omdat de zichtbaarheid van andere spelers belangrijk is bij een competitie probeert Warsow de effecten minimaal en helder te houden.
English | Licentie: Freeware | Platform: Windows, Linux
 
Downloadteller: 1892
Aanmaakdatum: 30/01/2012
Dit is een strategie-game waarin mensen en dieren strijden om hun bestaan en de overheersing over een weelderige en wilde planeet genaamd `Newerth´. Deze science fantasy game combineert de aspecten van de realtime strategy (RTS) en first-person shooter (FPS) genres. Je kunt ervoor kiezen om een commandant te zijn die de aanslag voorbereidt en de de menselijke spelers naar de strijd leidt, of je kunt ervoor kiezen om een krijger te zijn en een intens gevecht te spelen als first-person (vanuit gezichtspunt van schutter). Savage speelt zich af in een unieke fantasiewereld ver in de toekomst. De mensen zijn teruggeschoten naar het stenen tijdperk, waar de menselijke technologie verloren en vergeten is en waar de mensen leven als jagers en verzamelaars met primitieve wapens. Hun gezworen vijanden zijn de beesten met hun sjamanistische krachten. Kies aan welke kant je wilt staan, de `Stronghold´ voor de mensheid, of de "Lair" voor het ras van de beesten. Het doel...
English | Licentie: Freeware | Platform: Windows
 


Ghanja Freeware - Gratis Spelletjes Downloaden - Gratis Software Downloaden
   
Copyright © 2005 - 2024 - Sitemap

Deze website maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden en advertentieplaatsing. Blijft u de website gebruiken dan gaat u akkoord met het plaatsen van cookies