Home Downloads Spelletjes Race Spelletjes
Stoort de reclame u? Als u zich registreert en inlogt op onze website verdwijnt alle reclame!

Gratis Race Spelletjes Downloaden

Op deze pagina vind je een hoop erg leuke race spellen. Alle spellen zijn echt helemaal gratis zonder limieten of beperkingen. Ik plaats alleen freeware of open source racespellen op deze pagina! Mocht je toch nog race spelletjes tegenkomen die niet gratis zijn of vervelende beperkingen hebben laat mij dit dan weten via decontactpagina. Zo kan ik deze verwijderen en hoeven andere bezoekers dit niet mee te maken.

Wat zijn Racespellen?

Racespellen zijn spellen waarbij het rijden met een voertuig centraal staat. Vaak op een circuit of ander parcours. Maar soms ook gewoon in de stad of op een andere locatie. Je hebt allerlei soorten van race spellen. Van simpele 2d race spellen tot geavanceerde race simulators. Je hebt ook race spellen waarbij het race aspect minder belangrijk is. Denk hierbij aan GTA of Driver. Hier mag je zelf je routes kiezen en kan je ook allerlei missie's of opdrachten uitvoeren die niets met racen te maken hebben.

Rangschikken op : Naam | Datum | Hits | [ Oplopend ]
GTA 2 hot!
Aanrader
Downloadteller: 191600
Aanmaakdatum: 23/02/2009
In GTA 2, voluit Grand Theft Auto Two 2, lap je al het moraal aan je laars. Dwaal rond in een interactieve stad, steel een auto en rij als het even kan een handvol voetgangers van de stoep. Controversieel en totaal geschift, zo hebben we het graag! Het spel bestaat uit een aantal missies die volbracht moeten worden onder leiding van diverse gangs. Door de missies tot een goed einde te brengen krijg je respect bij de gangs. In het spel heeft de speler beschikking over auto's, busjes en zware wagens. Verder zijn er verschillende wapens en kill frenzy-acties. Je hebt ook de mogelijkheid om in latere levels het leger op je af te laten komen.Toen Gta 2 uitkwam was het een grote verbetering van de eerste versie, het idee bleef het zelfde, maar zowel de bestuurbaarheid als de look waren veel verbeterd.
English | Licentie: Abandonware | Platform: Windows & Linux
 
GTA 1 hot!
Downloadteller: 107316
Aanmaakdatum: 23/02/2009
In 1997 bracht Rockstar Games, GTA 1 op de markt. Het spel was dankzij zijn vrijheid, unieke gameplay en pijnlijke humor revolutionair. Geen wonder dat twee jaar later een vervolg in de pijplijn zat. Steel een auto en rij als een gek door de straten, achtervolgd door de politie, Alles verwoestend wat op je weg komt. Het spel kent eigenlijk geen verhaal. Het doel van het spel is om punten te verdienen om zo in een ander level te komen. De punten tellen als geld. De speler kan het geld aan verschillende dingen uitgeven, zoals bijvoorbeeld een spuit-beurt. Maar als hij geld gebruikt gaan er natuurlijk wel punten vanaf. De speler is wel vrij om te gaan en te staan waar hij wil. Gta2 is trouwens ook gratis te downloaden vanaf deze website: http://www.ghanja.be/downloads/gta2/details.html
English | Licentie: Abandonware | Platform: Windows
 
Racer hot!
Downloadteller: 3577
Aanmaakdatum: 17/11/2009
Racer is een open source auto simulatie project dat er om gaat een realistisch gevoel te geven. Het spel ziet er erg goed uit en je kunt je eigen auto's en wegen ontwerpen. De auto's in Racer zijn prachtig vormgegeven. De standaard (nou ja, standaard) Lamborghini is een lust voor het oog. Je bestuurt deze bolide met je computermuis. Beweeg het aanwijsapparaat naar voren en je geeft gas, beweeg hem naar je toe en je remt. Het geluid dat uit je scheurbak komt klinkt ook goed. Race tegen de computer of ga het wereldwijde web op om tegen andere mensen te spelen. Wanneer je Racer installeert heb je alleen beschikking over de Lamborghini en slechts een track. Om meer variatie in het spel te brengen dien je extra componenten te downloaden vanaf de website. Voordat je online gaat racen raden we je ook aan om eerst flink te oefenen. De besturing in Racer is erg lastig onder de knie te krijgen en wanneer je eenmaal in een grindbak zit, duurt het vervelend lang voor je er...
English | Licentie: Open Source | Platform: Windows, Linux, Mac
 
Not recommended
Downloadteller: 3269
Aanmaakdatum: 17/11/2009
Hou je van race-spelletjes en schiet-spelletjes? Dan is Highway Pursuit de perfectie combinatie! Houd je racewagen zo lang mogelijk op de weg en beschiet je tegenstanders!
English | Licentie: Freeware | Platform: Windows
 
Downloadteller: 2989
Aanmaakdatum: 30/01/2012
VDrift is een spel die je vaardigheden als autobestuurder beproeft. Kies uit 28 verschillende voertuigen om te wedijveren op de beste circuits, zoals Monaco, Laguna Seca, Jarama, Monza en veel meer... VDrift is een heel eenvoudige simulator, maar het zal je vaardigheid testen terwijl je deelneemt aan de wedstrijd in oefenmodus of multispeler modus, maar wees voorzichtig: het is zeer verslavend. VDrift is beroemd om zijn fysiek gevoel, de voertuigen reageren exact op jouw bewegingen. VDrift is beschikbaar voor diverse besturingssystemen, inclusief Mac OSX. Sommige aanpassingen zijn gedaan in deze versie, zoals: nieuwe toetsenbord controles, een nieuwe auto vergelijkbaar met de Honda S2000, een nieuw menu voor het veranderen van auto en nieuwe reiscontroles. Als je van racen houdt, aarzel niet: VDrift zal je uren speelplezier geven.
English | Licentie: Open Source | Platform: Windows, Linux, Mac
 
Downloadteller: 2972
Aanmaakdatum: 23/12/2010
Death Rally verscheen eind 1996 en viel op door het unieke thema. Racen is leuk, maar als je ook tegenstanders van de weg mag schieten dan is de pret compleet. De game is in feite een racer met een top-down perspectief, maar in plaats van als eerste de finish te behalen is de uitdaging juist om het langst in leven te blijven. De wagens in Death Rally zijn hiervoor tot de spreekwoordelijke tanden bewapend met bijvoorbeeld mijnen en spikes om je tegenstanders het leven zuur te maken. De game werd met de voor die tijd fraaie graphics en leuke gameplay goed ontvangen. In Death Rally is het uitschakelen van anderen met wapens een van de belangrijkste onderdelen. Na elke race koop je -afhankelijk van het succes- tussen de rondes nieuwe guns en verbeter je de wagen met ervaringspunten. Je speelt dankzij deze punten ook nieuwe levels vrij en extra
English | Licentie: Freeware | Platform: Windows
 
Downloadteller: 2959
Aanmaakdatum: 19/02/2010
Rigs of rods is een Open Source truck, auto, vliegtuig en boot simulator. Je kan in het spel rijden, vliegen en varen je kan zelf kiezen. Rigs of rods is anders dan andere simulators, je kan hier je voertuig beschadigingen aanbrengen en sommige materialen van het voertuig zijn buigbaar zoals in de echte wereld. p> Het ziet er meer uit als in de echte wereld. Er zijn meer dan 2000 mods voor Rigs of Rods die je kan downloaden.
English | Licentie: Open Source | Platform: Windows, Linux
 
Downloadteller: 2694
Aanmaakdatum: 17/11/2009
The Open Racing Car Simulator wordt geleverd met tientallen circuits, van een simpel NASCAR-ovaal tot een bergparcours met haarspeldbochten. Ook krijgt u tientallen verschillende wagens, uiteenlopend van oldtimers tot Formule 1-wagens. U heeft keuze uit 50 verschillende wagens en 20 verschillende circuits. Het spel kan split-screen gespeeld worden tot maximaal vier personen en de setup kan aangepast worden van simpele oefenritjes tot een compleet kampioenschap. Grafisch geweldig mag het niet genoemd worden, maar het speelt wel lekker weg. Het is eigenlijk een open-source spel en het kan daarom op verschillende besturingssystemen gespeelt worden.
English | Licentie: Open Source | Platform: Windows, Linux, Mac
 
Downloadteller: 2638
Aanmaakdatum: 17/11/2009
Ultimate Stunts is een remake van het beroemde DOS-spel "stunts". 3D racespel, met vrij primitieve graphics maar vanwege de spectaculaire stunts (loopings, bruggen om over heen te springen, etc.) is het een leuk spel.. Het oude racespel Stunts werd in 1990 uitgegeven door Broderbund en later door Mindscape. Het was destijds behoorlijk populair vanwege de verschillende stunts die tijdens het racen uitgehaald konden worden en de meegeleverde track editor waarmee het mogelijk was om eigen racetracks te maken. In de zomer van 2001 begon Corné Plooy met het ontwikkelen van een racespel voor Linux dat gebaseerd was op Stunts. Dit spel is in de jaren erna verder ontwikkeld en voorzien van de naam Ultimate Stunts. Het vertoont veel overeenkomsten met het originele racespel maar voegt ook nieuwe features toe zoals multiplayer via het netwerk en het gebruik van Opengl voor verbeterde grafische beelden.
English, Nederlands. | Licentie: Open Source | Platform: Windows, Linux, Mac
 
Downloadteller: 2173
Aanmaakdatum: 24/10/2011
Het gratis spel SuperTuxKart is een open source bewerking van de Nintendo-klassieker Mario Kart 64. Net als in die game race je tegen vriendelijke (en minder vriendelijke) beestjes terwijl je allerlei obstakels ontwijkt en wapens afvuurt. Waar Nintendo Mario de loodgieter heeft krijgen we in SuperTuxKart te maken met Tux de pinguïn en zijn vrienden. De racegame bevat veel zelf verzonnen varianten op de levels, karakters en wapens uit Mario Kart. Onder het genot van prettige muziekjes speel je met verschillende moeilijkheidsgraden een snelle race of een ware Grand Prix. SuperTuxKart's artificiële intelligentie is zeer degelijk: als je niet oppast maken de tegenstanders je het leven zuur met bowlingballen, kauwgom en wc ontstoppers. In SuperTuxKart speel je tot en met 4 spelers tegelijk, maar het spel mist wel een van de leukste onderdelen van de Mario Kart-reeks: Battle Mode. Geen man-tegen-man racegevechten met je vrienden dus. Toch is het duidelijk dat...
English | Licentie: Freeware | Platform: Windows, Linux, Mac
 


Ghanja Freeware - Gratis Spelletjes Downloaden - Gratis Software Downloaden
   
Copyright © 2005 - 2024 - Sitemap

Deze website maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden en advertentieplaatsing. Blijft u de website gebruiken dan gaat u akkoord met het plaatsen van cookies