Home Downloads
Stoort de reclame u? Als u zich registreert en inlogt op onze website verdwijnt alle reclame!

LinCity Download


   
Categorie:
Gratis Simulatie Spelletjes Downloaden

Platform:
Windows XP or higher

Licentie:
Freeware

Talen:
English, Nederlands

Links & Info:
Documentatie

Extra's
Video bekijken

Downloadteller:
934 keer gedownload

Auteur:
Webmaster

Download LinCity

LinCity Download In de vroege jaren negentig schrok menig gamer als hij tijdens het spelen van SimCity op zijn horloge keek.
 
Vier uur 's nachts was immer geen uitzondering. SimCity was namelijk vreselijk verslavend. Wie destijds de pret gemist heeft of juist oude tijden wil laten herleven, kan terecht bij LinCity. Het aardige van LinCity is dat het spel weliswaar gebaseerd is op zijn illustere voorbeeld maar er geen kloon van is en ... het programma is nog Nederlandstalig ook.
 
LinCity heeft een groen ondertoontje. Door het bouwen van dorpen en steden moet u een goed functionerende samenleving opzetten. Daarbij moet u zorgen voor voedsel (boerderijen), werk (fabrieken en markten), onderwijs (scholen en universiteiten), gezondheid (ziekenhuizen), enzovoort.
 
Uiteraard hebt u voor dit alles beperkte financiële middelen. Het doel is om ofwel een duurzame maatschappij op te zetten (waarbij de planeet gespaard blijft), of om een dusdanig technisch niveau te bereiken dat u uw bevolking met raketten van de (verwoeste) planeet kunt evacueren.

Download nu! Bekijk bronwebsite Gebroken link melden!
Stoort de reclame u? Als u zich registreert en inlogt op onze website verdwijnt alle reclame!

Ghanja Freeware - Gratis Spelletjes Downloaden - Gratis Software Downloaden
   
Copyright © 2005 - 2016 - Sitemap

Deze website maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden en advertentieplaatsing. Blijft u de website gebruiken dan gaat u akkoord met het plaatsen van cookies