Home Downloads Spelletjes Arcade Spelletjes
Stoort de reclame u? Als u zich registreert en inlogt op onze website verdwijnt alle reclame!

Gratis Arcade Spelletjes Downloaden

Op deze pagina vind je een hoop erg leuke gratis arcade spellen. Alle spellen zijn echt helemaal gratis zonder limieten of beperkingen. Ik plaats alleen freeware of open source arcade spellen op deze pagina! Mocht je toch nog arcade spelletjes tegenkomen die niet gratis zijn of vervelende beperkingen hebben laat mij dit dan weten via de contactpagina. Zo kan ik deze verwijderen en hoeven andere bezoekers dit niet mee te maken.

Wat zijn arcade spellen?

Arcade spellen zijn van origine speelautomaten die zich bijvoorbeeld in cafe's bevonden. Zoals bijvoorbeeld een flipperkast. Vroeger toen mensen thuis nog geen computers hadden ging men in een arcade hal allerlei spelletjes spelen. De arcade spelletjes van tegenwoordig zijn dus spelletjes die gemaakt zijn naar voorbeeld van deze oude spelautomaten. Een van de meest succesvolle arcade spellen ooit is bijvoorbeeld Pacman.

Rangschikken op : Naam | Datum | Hits | [ Oplopend ]
Downloadteller: 3502
Aanmaakdatum: 30/01/2012
Lode Runner is een van die games die in het geheugen van de mensheid is opgeslagen. Het was een klassieker van de eerste consoles en is teruggekeerd om de jongere generatie te entertainen. Deze vernieuwde versie houdt de geest van de oude arcadegameplay intact met de toevoeging van nieuwe functionaliteit en meer niveaus. Als je niet weet wat Lode Runner is: Je bent een klein mannetje dat zoveel mogelijk goud moet verzamelen. Om dat te doen, moet je ontsnappen aan de aanval van wezens die je constant achtervolgen. Helaas kun je niet aanvallen en de enige manier om niet gepakt te worden, is het creëren van gaten in de grond om ze te vertragen. Dit spel is een fraaie remake van Lode Runner. Let op: met Shift maakt u kuilen om de vijand in te laten vallen.
English | Licentie: Freeware | Platform: Windows
 
Downloadteller: 2717
Aanmaakdatum: 17/11/2009
Je bestuurd een mannetje dat zo snel mogelijk alle muntjes moet opeten zonder te worden gedood door de spoken. Dit spel is een goeie pacman clone gebaseerd op de broncode van het allereerste pacman spelletje. Pacman gaat al ruim 25 jaar mee en is nog steeds een van de populairste computerspelen van het moment. Vanwege het grote succes telt pacman ontelbare varianten. Download deze versie als je de originele pacman wilt spelen zoals hij eruit zag in 1980.
English | Licentie: Freeware | Platform: Windows
 
Downloadteller: 2573
Aanmaakdatum: 17/11/2009
Bomberclone is logischerwijze een Atomic BomberMan Clone. Het algemene doel is het voltooien van de levels door strategisch bommen te plaatsen met als doel vijanden te doden en hindernissen te vernietigen. De exploderende bommen kunnen andere bommen doen afgaan, vijanden doden of verwonden en hindernissen uit de weg ruimen. Natuurlijk kan men zelf ook sterven als men te dicht bij een explosie staat. Een Bomberman is een robotachtig mens met een plat computerschermachtig gezicht met ogen maar zonder een zichtbare mond en soms een helm draagt. Het heeft een rond lichaam met lange ledematen en ronde handen en voeten.
English | Licentie: Freeware | Platform: Windows, Linux, Mac
 
Downloadteller: 2390
Aanmaakdatum: 17/11/2009
Boxrunner is een Lode Runner remake, het doel, probeer alle doosjes op elk niveau te pakken. Dan mag je naar het volgende level. je moet ondertussen natuurlijk wel de kleine monstertjes ontwijken. Heel veel game-ideeën die in de jaren 80 ontstonden zijn nog altijd buitengewoon onderhoudend. Lode Runner is hier een voorbeeld van, het is een platformspel uit die tijd. Lode Runner bood een voor toen nieuwe vondst die het spel ineens een heel andere wending gaf; waar je in veel games objecten moest verzamelen en vijanden moest ontlopen kon de vijand in Lode Runner ook nog eens die objecten inpikken. Lastig, want alle voorwerpen – pakketten in dit geval – moet u ophalen om naar het volgende level te kunnen. Dit spel is een fraaie remake van Lode Runner.
English | Licentie: Freeware | Platform: Windows XP
 
Downloadteller: 2288
Aanmaakdatum: 23/12/2010
Kent u ze nog, die doosjes waarin je een metalen kogeltje naar een kuiltje moet leiden door het doosje voorzichtig te kantelen? Dat is ook het idee achter Neverball.   De bal moet nu echter niet alleen naar het kuiltje; u moet onderweg ook nog eens munten oppikken voor een benodigd aantal punten en binnen de tijd het doel bereiken. Al dan niet bewegende hindernissen bemoeilijken die taak.   Het verslavende spel bevat ook bonusmunten waarmee je extra punten verdiend, maar ze zorgen ook voor hekken, afzettingen, bewegende vloeren en andere obstakels.   Bent u op dit spel uitgekeken (en dat kan wel even duren), dan bevat de bundel ook nog Neverputt; een zeer onderhoudend minigolfspel met parkoersen die varieren van alledaags tot vrijwel onmogelijk.
English | Licentie: Freeware | Platform: Windows, Mac, Linux
 
Downloadteller: 2209
Aanmaakdatum: 17/11/2009
Visual Pinball is een erg mooi flipperspelletje met veel verschillende stijlen en thema's. De meesten mensen weten wel dat een flipperkast een amusementsautomaat is die men vaak in cafe's vind. Men kan na het inwerpen van munten een spel spelen door het bewegen van twee flippers die via drukknoppen op de zijkant van de kast worden bediend. De bedoeling is om een stalen balletje zo lang mogelijk tegen de zwaartekracht in, in het spel te houden en punten te scoren door het raken van de op het speelveld aanwezige doelen. Daardoor is het mogelijk om een extra spel of extra bal te winnen. Als je dit leuk vind kan je dit spelletje dus gratis spelen op je computer. Dit spel beschikt over erg veel keuzes wat betreft het uitzicht van de flipperkast.
English | Licentie: Freeware | Platform: Windows
 
Downloadteller: 2099
Aanmaakdatum: 17/11/2009
LBreakout2 is een soort spel zoals breakout en arkanoid. De bedoeling is alle kleine baksteentjes kapot te schieten. Er zijn ook aanvullende scores, extra levens, aanvullende ballen en andere wapens te verkrijgen. Zoals de meeste mensen wel weten is breakout een spel dat gebruik maakt van een plankje om een bal naar blokken te kaatsen. Het doel van het spel is om alle blokken te doen verdwijnen. Het spel biedt ook nog andere mogelijkheden zoals het vergroten van de peddel of het verkrijgen van bonus vloeren. De blokken in het spel kunnen ook exploderen, regenereren of groeien. LBreakout2 is een zeer goed breakout clone. Als je na 50 levels nog niet genoeg hebt gekregen kun je met een geïntegreerde leveleditor zelf je eigen levels creëeren.
English | Licentie: Freeware | Platform: Windows, Linux, Mac
 
Downloadteller: 2024
Aanmaakdatum: 17/11/2009
Rocks'n'Diamonds is een gratis remake van het oude Boulderdash spel dat bijvoorbeeld te krijgen was voor de oude Commodore 64. Het is dus echt een klassieker die bij veel mensen nostalgische gevoelens oproept. Zelf heb ik dit spelletje in mijn jeugd erg vaak gespeeld. De bedoeling van het spel is om alle kleine diamantjes te verzamelen, zonder opgegeten te worden door de monsters, of verpletterd door de vallend rotsen. Dit spelletje bevat echt heel veel levels! Het is simpel maar toch erg leuk.
English | Licentie: Freeware | Platform: Windows, Linux, Mac
 
Downloadteller: 1922
Aanmaakdatum: 17/11/2009
Deadly Cobra is een Spel dat een beetje lijkt op Snake op je mobiele telefoon maar dan mooier. Het doel van het spel is om een slangachtig beest rond te laten glijden in een veld zonder de randen van het veld of de slang zelf te raken. De speler kan het hoofd van de slang naar boven, beneden, links of rechts sturen, de rest van de slang volgt vanzelf. In het veld ligt voedsel. Het eten van dit voedsel zorgt ervoor dat de slang langer wordt, waardoor het besturen van de slang lastiger wordt. Iedere hap voedsel geeft een punt. Tevens zijn er meerdere levels, hoe hoger het level, hoe sneller de slang gaat en hoe hoger de punten per hap. Als het spel helemaal uitgespeeld wordt, heeft de slang de kamer helemaal volgegeten, en kan niet meer groeien, en zal als vanzelf in zijn eigen staart bijten. Dan is het maximale aantal punten gescoord en kan je verder naar het volgende level.
English | Licentie: Freeware | Platform: Windows
 


Ghanja Freeware - Gratis Spelletjes Downloaden - Gratis Software Downloaden
   
Copyright © 2005 - 2024 - Sitemap

Deze website maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden en advertentieplaatsing. Blijft u de website gebruiken dan gaat u akkoord met het plaatsen van cookies