Home Downloads Spelletjes Actie Spelletjes
Stoort de reclame u? Als u zich registreert en inlogt op onze website verdwijnt alle reclame!

Gratis Actie Spelletjes Downloaden

Op deze pagina vind je een hoop erg leuke gratis actie spellen. Alle spellen zijn echt helemaal gratis zonder limieten of beperkingen. Ik plaats alleen freeware of open source actie spellen op deze pagina! Mocht je toch nog actie spelletjes tegenkomen die niet gratis zijn of vervelende beperkingen hebben laat mij dit dan weten via de contactpagina. Zo kan ik deze verwijderen en hoeven andere bezoekers dit niet mee te maken.

Wat zijn actie spellen?

Actiespellen zijn spellen waarbij vaardigheid en behendigheid belangrijk zijn. De meeste actie spelletjes hebben een sterk real time aspect. Je moet dus snel kunnen reageren op situatie's die zich voordoen. Vaak moet je vechten tegen andere personages of je moet deze personages juist ontwijken. Je hebt vele soorten actie spellen. Dus je kunt er niet echt een heel exact label op plakken. Neem gerust eens een kijkje in mijn collectie hieronder!

Rangschikken op : Naam | Datum | Hits | [ Oplopend ]
Downloadteller: 3142
Aanmaakdatum: 16/10/2012
Little Fighter 2 is een vechtspelletje waarin kleine mannetjes op straat tegen elkaar vechten. Vecht met je handen voeten en allerlei wapens. Je bouwt in de loop van het spel allerlei capaciteiten en technieken op die je steeds beter doen worden. Acht vechters kunnen tegelijkertijd de arena betreden en als gekken tegen elkaar vechten. Met een maximum van 4 menselijke spelers. Voor het spel begint kun je kiezen uit 10 karakters met elk hun eigen speciale technieken en hun eigen voor en nadelen. Het spel biedt mooie graphics en geluidseffecten, joystick support en de mogelijkheid om online tegen elkaar te vechten. Dit spel neemt u meteen terug naar de goede oude tijd van de arcadekasten in speelhallen.
English | Licentie: Freeware | Platform: Windows
 
Bikez II hot!
Downloadteller: 3015
Aanmaakdatum: 16/11/2009
Bikez II is een grappig 3D spel, Je beschikt over een motor en je kunt geld verdienen door onschuldige burgers af te slachten of missie's te voltooien. Met het geld dat je verdient kun je wapens of nieuwe motors kopen. In Bikez is alle toegestaan: stelen, schieten of mensen platrijden. Je ziet jezelf door de stad rijden alsof je echt boven op een motor zit. Je werkt voor een bende die je allerlei opdrachten geeft. Naarmate je verder komt in het spel, worden de missies steeds moeilijker. Je moet erg goed opletten en snel zijn omdat de politie op iedere straathoek kan staan.
English | Licentie: Freeware | Platform: Windows
 
Downloadteller: 2382
Aanmaakdatum: 16/11/2009
Dave Gnukem is een 2D Scrolling platform Shooter geinspireerd op Duke nukem 1. Het grote verschil is dat dit spel volledig gratis is. Het draait op Windows, Linus en BeOS. Het originele spel: Duke Nukem speelt zich af in de toekomst. Dr. Proton wil de wereld veroveren met een leger van Techbots. Duke Nukem moet dit proberen te verhinderen, hiermee begint een geweldig avontuur! Duke beschikt hiervoor over een krachtig laserwapen met een groene straal. Hiermee kan hij zijn vijanden neerschieten.
English | Licentie: Open Source | Platform: Windows, Linux
 
Downloadteller: 2254
Aanmaakdatum: 24/10/2011
Alweer een spel uit de oude doos dat zijn rentree maakt. SkiFree! is begin jaren 90 gemaakt door Chris Pirih en was onderdeel van het Microsoft Entertainment Pack van Windows 3.1. Je bent een skiër die een afdaling maakt en daarbij zo snel mogelijk naar beneden moet komen. Je kunt hierbij nog gebruik maken van verhogingen in de sneeuw om extra punten te verdienen. Dit spelletje heeft 3 gamemodes: Freestyle, Slalom of Treeslalom. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk stunts te doen. In de slalom mode moet men om ter snelst tussen de vlaggetjes door skieen. In de Tree slalom mode moet je feitelijk hetzelfde doen maar dan met bomen en het parcour is veel kleiner en moeilijker te begaan. De speler kan veel dingen doen in dit spel: Springen, stunten, andere skieers omver beuken of tegen obstakels aan skieen. Het spel is berucht om het monster dat zich op 2000 meter hoogte bevindt en de speler kan opeten. Voor de rest bevat het spelletje ook een hoop grapjes...
English | Licentie: Freeware | Platform: Windows XP
 
Tip
Downloadteller: 2235
Aanmaakdatum: 23/10/2011
Yo Frankie is een project van het Amsterdamse Blender Institute en is gebaseerd op de animatiefilm Big Buck Bunny. De meeste gratis adventuregames zijn beperkt tot remakes van 2D-klassiekers. Dit spel breekt met die gewoonte en biedt prachtige graphics in een openbronjasje. Spelen doet u met Frankie zelf, een soort eekhoorn die in een mooi uitgewerkt natuurlandschap rondloopt. Frankie mag er dan bijzonder agressief uitzien, onkwetsbaar is hij allesbehalve. De ratten en schapen in het spel vallen vrijwel onmiddellijk aan. U kunt zich het beste verdedigen door met uw staart rond te draaien. Noten gooien kan ook, maar het mikken vraagt wel wat oefening. Zorg dat u niet vol enthousiasme in diep water springt, Uw beestje verzuipt dan onverbiddelijk.
English | Licentie: Open Source | Platform: Windows, Mac, Linux
 
Downloadteller: 2173
Aanmaakdatum: 23/12/2010
Dit spel is een moderne uitvoering van de klassieker Scorched Earth. Het voegt hier echter heel wat aan toe. Het speelt zich af in een driedimensionale wereld met een groot eiland. Dit eiland is gedetailleerd weergegeven, met bomen, golven die breken op het strand en langsvliegende zeemeeuwen. Scorched3D heeft dus een actief driedimensionaal landschap geïntegreerd, met geanimeerde vliegtuigen, schepen, water, gedetailleerde tanks en projectielen. Ook nieuw is de mogelijkheid via LAN of het internet de strijd aan te gaan met andere gamers. De speler kan kiezen uit verschillende machines zoals een robot, tank of helikoper. Vervolgens kunt u elkaar bestoken met een rijk arsenaal aan wapens.
English | Licentie: Freeware | Platform: Windows, Mac, Linux
 


Ghanja Freeware - Gratis Spelletjes Downloaden - Gratis Software Downloaden
   
Copyright © 2005 - 2024 - Sitemap

Deze website maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden en advertentieplaatsing. Blijft u de website gebruiken dan gaat u akkoord met het plaatsen van cookies